Πώς σε βοηθάμε να διαλέξεις αυτοκίνητο!
Πώς σε βοηθάμε να διαλέξεις αυτοκίνητο!

Πώς σε βοηθάμε να διαλέξεις αυτοκίνητο!

16 May 2024
0 Σχόλια

Η αναζήτηση ενός πραγματικά καλού αυτοκινήτου δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο… Για αυτό, εμείς στην 

OpenCars σε βοηθάμε με διαφάνεια και ειλικρίνεια να διαλέξεις με ευκολία το όχημα που σου αρέσει!

Θέλοντας να χτίσουμε μαζί σου μια σχέση εμπιστοσύνης, σου δίνουμε τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλα τα στοιχεία ιστορικού του οχήματος (αρχείο επισκευών, συντήρησης, κ.α) ακόμα και στα παραστατικά αν εσύ μας το ζητήσεις!  Με την opencars, έχεις όλες τις πληροφορίες για το όχημα που ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις αφού οτιδήποτε αφορά σε αυτό, είναι στη διάθεσή σου!

Επίσης, εγγυόμαστε για όλα τα μηχανικά του μέρη, καθώς και για τα πραγματικά του χιλιόμετρα! Εσύ, όμως, έχεις τη δυνατότητα να ελέγξεις το όχημα σε δικό σου συνεργείο ή μηχανικό για να βεβαιωθείς πριν το αγοράσεις! Καλά διάβασες! Αντιλαμβανόμενοι την επιφυλακτικότητά σου για μια τόσο σημαντική αγορά και ότι ίσως θέλεις να “ξεσκονίσεις” το όχημα που έβαλες στο μάτι,  σου δίνουμε την απόλυτη ελευθερία να το ελέγξεις όπου εσύ επιλέξεις!

Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, ζητάμε απο ανεξάρτητο φορέα να επιθεωρήσει τα οχήματά μας, πλέον των δικών μας ελέγχων. Θέλουμε να είμαστε διπλά σίγουροι για το τι πουλάμε στους πελάτες μας. 

Οι αναφορές επιθεώρησης βρίσκονται στο website μας στις σελίδες οχημάτων μαζί με το Ιστορικό του κάθε οχήματος!

Eίναι σημαντικό να δεις ο ίδιος αν το όχημα που επέλεξες ανταποκρίνεται στα θέλω σου. Να νιώσεις τη μηχανή, το τιμόνι, την αίσθηση των καθισμάτων… Αν σου ταιριάζει στην οδήγηση και αν αισθάνεσαι όμορφα μέσα σε αυτό.

Γι αυτό μπορείς να κάνεις test drive σε οποιοδήποτε σημείο εντός Λευκωσίας κι αν βρίσκεσαι, έχοντας μόνο το δίπλωμά σου σε ισχύ, ώστε να αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα για το μοντέλο της αρεσκείας σου!

Αν τώρα βρίσκεσαι εκτός Λευκωσίας ή για οποιοδήποτε λόγο θέλεις να αποφύγεις τη δια ζώσης επίσκεψη ή θέλεις να γλιτώσεις απλά τις μετακινήσεις, προνοήσαμε και γι αυτο!  Σου το κάνουμε εύκολο και απλό, καθώς μπορείς να συνομιλήσεις μέσω whats app ή viber και με βιντεοκλήση να δεις το όχημα που σε ενδιαφέρει και να περιηγηθείς στην καμπίνα του!

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Μη χάνεις τα νέα μας!

Νέες αφίξεις οχημάτων, χρήσιμες συμβουλές και νέα κατευθείαν στο mailbox σου!

Πρόσφατα Άρθρα

Εμπορευόμαστε οχήματα νεαρής ηλικίας με απόλυτη διαφάνεια και στόχο την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Γι' αυτό προσφέρουμε έγγραφη εγγύηση για τα μηχανολογικά μέρη, εγγύηση για τα πραγματικά χιλιόμετρα, και καλύπτουμε τα έξοδα μεταβίβασης!

Other OpenCars websites:

© 2024 made with ♥ by FLEX GROUP CAR SALES S.A.