OpenCars και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!
OpenCars και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

OpenCars και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Απέκτησες από εμάς το όχημα των ονείρων σου! Η σχέση μας, όμως, δεν τελειώνει εδώ. Είμαστε στο πλευρό σου και μετά την αγορά!

Αφού απέκτησες το όχημα που σου άρεσε, συνεχίζεις να απολαμβάνεις την εγγύησή μας και άλλα δικαιώματα. Αφού έχεις ήδη αποκτήσει το όχημα που επιθυμούσες, συνεχίζεις να απολαμβάνεις την εγγύησή μας και άλλα δικαιώματα. Γι’ αυτό σου παρέχουμε πλήρη πρόσβαση στο ιστορικό, ακόμη και στα παραστατικά! Αν, παρόλα αυτά, εξακολουθείς να έχεις αμφιβολίες, προσφέρουμε επιπλέον: 

Έγγραφη εγγύηση μηχανικών μερών

Καλύπτουμε τόσο τα ανταλλακτικά όσο και την εργασία, σε περίπτωση που προκύψει βλάβη στον κινητήρα ή στο κιβώτιο ταχυτήτων λόγω φυσιολογικής χρήσης του οχήματος. Συγκεκριμένα, εγγυόμαστε για τα κύρια εξαρτήματα του κινητήρα, του μηχανικού ή αυτόματου κιβωτίου, του διαφορικού και του υπερσυμπιεστή. Δεν καλύπτουμε ελαττώματα ή βλάβες που προκύπτουν από κακή χρήση, ανεπαρκή συντήρηση, χρήση και συντήρηση εκτός των προδιαγραφών του κατασκευαστή, ατυχήματα, ζημίες και φυσιολογικές φθορές.

μηχανικός αυτοκινήτων

Η διάρκεια της εγγύησης μπορεί να φτάσει έως και τα 5 χρόνια, ανάλογα με την ηλικία του οχήματος. Βασική προϋπόθεση είναι η συντήρηση του οχήματος να γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες και το χρονοδιάγραμμα του κατασκευαστή, είτε στην επίσημη αντιπροσωπεία του κατασκευαστή είτε σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία.

Δικαίωμα επιστροφής 14 ημερών

Έκανες την αγορά και για οποιονδήποτε λόγο άλλαξες γνώμη; Μην ανησυχείς, γιατί μπορείς να επιστρέψεις το όχημα σε εμάς. Σου δίνουμε τη δυνατότητα να το επιστρέψεις εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της παράδοσης και είτε να επιλέξεις ένα άλλο από τα διαθέσιμα οχήματά μας που σου ταιριάζει καλύτερα είτε να πάρεις πίσω το 100% των χρημάτων σου! Χωρίς αντιρρήσεις και χωρίς εμπόδια.

Εγγύηση πραγματικών χιλιομέτρων

Η παραποίηση των χιλιομέτρων είναι, δυστυχώς, μια παλιά τακτική εξαπάτησης, και πολλοί έχουν ανακαλύψει αργότερα ότι το όχημά τους έχει διανύσει πολύ περισσότερα χιλιόμετρα από ό,τι πίστευαν. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να είσαι ένας από αυτούς που θα καταλήξουν με ένα αυτοκίνητο με παραποιημένα χιλιόμετρα στο κοντέρ του. Γι’ αυτό πιστοποιούμε με κάθε μέσο τη γνησιότητα των ενδείξεων του χιλιομετρητή στα οχήματά μας.

χιλιομετρητής αυτοκινήτου
Αναφορά Επιθεώρησης από ανεξάρτητο φορέα

Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, ζητάμε απο ανεξάρτητο φορέα να επιθεωρήσει τα οχήματά μας, πλέον των δικών μας ελέγχων. Θέλουμε να είμαστε διπλά σίγουροι για το τι πουλάμε στους πελάτες μας. 

Οι αναφορές επιθεώρησης βρίσκονται στο website μας στις σελίδες οχημάτων μαζί με το Ιστορικό του κάθε οχήματος!

Φυσικά εξακολουθούμε να ενθαρύνουμε τον έλεγχο και απο την πλευρά σας ακολούθως. Είμαστε η OpenCars και δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε!

 

Πρόσθετος Εξοπλισμός και Αξεσουάρ

Μην τρέχεις μόνος σου να βρεις! Ζήτα μας extra εξοπλισμό και αξεσουάρ και θα το παραλάβεις έτοιμο με τιμές έως και -30% από εκείνες της αγοράς. Πιο συγκεκριμένα προσφέρουμε αναβάθμιση με:

  • Αισθητήρες Παρκαρίσματος
  • Αντηλιακές Μεμβράνες
  • Ζάντες Αλουμινίου
  • Συναγερμό
  • Αλυσίδες – Κουκούλες Προστασίας

Για να είσαι σίγουρος, εγγυόμαστε για τα χιλιόμετρα του οχήματος που αγοράζεις από εμάς. Εάν διαπιστώσεις ότι ο αριθμός χιλιομέτρων έχει παραποιηθεί ακόμα και μετά την αγορά, έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις το όχημα και να λάβεις πλήρη επιστροφή των χρημάτων σου.

 

Στην OpenCars είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, γιατί θέλουμε να χτίσουμε μια ισχυρή και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης μαζί σου!

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Μη χάνεις τα νέα μας!

Νέες αφίξεις οχημάτων, χρήσιμες συμβουλές και νέα κατευθείαν στο mailbox σου!

Πρόσφατα Άρθρα

Εμπορευόμαστε οχήματα νεαρής ηλικίας με απόλυτη διαφάνεια και στόχο την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Γι' αυτό προσφέρουμε έγγραφη εγγύηση για τα μηχανολογικά μέρη, εγγύηση για τα πραγματικά χιλιόμετρα, και καλύπτουμε τα έξοδα μεταβίβασης!

Other OpenCars websites:

© 2024 made with ♥ by FLEX GROUP CAR SALES S.A.