Πώς μπορεί να γίνει δικό σου ένα OpenCar!
Πώς μπορεί να γίνει δικό σου ένα OpenCar!

Πώς μπορεί να γίνει δικό σου ένα OpenCar!

Το αυτοκίνητο των ονείρων σου είναι μόλις ένα βήμα μακριά από το να γίνει δικό σου! Στην OpenCars φροντίζουμε να κάνουμε τη διαδικασία όσο πιο εύκολη και γρήγορη γίνεται για να το αποκτήσεις!

Στην OpenCars μπορείς να αποκτήσεις λεπτομερή επίδειξη του αυτοκινήτου μέσω μιας απλής βιντεοκλήσης με Viber ή WhatsApp και να θέσεις όλες τις ερωτήσεις σου στους εκπροσώπους μας, λύνοντας έτσι κάθε απορία!

 

Ζήτησε από τον αντιπρόσωπό μας να σου δείξει ακριβώς τα σημεία του οχήματος που θέλεις να δεις! Εξερεύνησε τον χώρο αποσκευών, τον κινητήρα και κάθε λεπτομέρεια που θα έβλεπες από κοντά! Αυτή η δυνατότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για όσους ζουν στην επαρχία.

γυναίκα κρατά στο ένα χέρι το κινητό και στο άλλο την κάρτα της
ανδρογυνο μέσα στο νέο τους αυτοκίνητο

Έχεις επίσης τη δυνατότητα να κάνεις test drive για να βεβαιωθείς ότι το αυτοκίνητο που επέλεξες είναι το ιδανικό για εσένα και καλύπτει όλες τις ανάγκες σου!

 

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απολύτως! Απλά βεβαιώσου ότι το δίπλωμά σου είναι σε ισχύ και εμείς θα φέρουμε το αυτοκίνητο στο σημείο που θα μας υποδείξεις, οπουδήποτε εντός Λευκωσίας.

Αν το αποφασίσεις, μπορείς να αποκτήσεις το αυτοκίνητο μέσω μιας εντελώς ανέπαφης διαδικασίας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο!

 

Από την άνεση του καναπέ σου, μπορείς να μας στείλεις ηλεκτρονικά μία εξουσιοδότηση και εμείς θα αναλάβουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να γίνει δικό σου γρήγορα. Η ομάδα μας θα φροντίσει όλη τη γραφειοκρατία! Χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτείς τον χώρο μας, μέσα σε 2-3 ημέρες από τη λήψη των εγγράφων σου, το αυτοκίνητο των ονείρων σου θα βρίσκεται στην πόρτα σου!

Όσο για τη χρηματοδότηση, μην ανησυχείς καθόλου. Στην OpenCars σου δίνουμε τη δυνατότητα χρηματοδότησης του καινούργιου σου αυτοκινήτου με μηδενική προκαταβολή και προνομιακό επιτόκιο. Έχεις επίσης τη δυνατότητα χρηματοδότησης και χωρίς την ανάμειξη τραπεζών, όπως επίσης και ανταλλαγής με το παλαιότερο σου όχημα! Όπως καταλαβαίνεις έχουμε τη λύση για όλα τα προβλήματα. Το μόνο που μένει είναι να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Και μην ξεχνάς: Σου παραδίδουμε το νέο αυτοκίνητό σου στο χώρο σου, όπου κι αν βρίσκεσαι! Ειδικά, για το εντός Λευκωσίας, ισχύουν και μηδενικά έξοδα αποστολήςΜε ένα απλό τηλεφώνημα, η ομάδα της OpenCars μπορεί να σου λύσει κάθε απορία και να σε καθοδηγήσει ανάλογα στην απόφαση αγοράς του επόμενού σου αυτοκινήτου! 

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Μη χάνεις τα νέα μας!

Νέες αφίξεις οχημάτων, χρήσιμες συμβουλές και νέα κατευθείαν στο mailbox σου!

Πρόσφατα Άρθρα

Εμπορευόμαστε οχήματα νεαρής ηλικίας με απόλυτη διαφάνεια και στόχο την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Γι' αυτό προσφέρουμε έγγραφη εγγύηση για τα μηχανολογικά μέρη, εγγύηση για τα πραγματικά χιλιόμετρα, και καλύπτουμε τα έξοδα μεταβίβασης!

Other OpenCars websites:

© 2024 made with ♥ by FLEX GROUP CAR SALES S.A.