Πώς ετοιμάζουμε το επόμενό σου όχημα!
Πώς ετοιμάζουμε το επόμενό σου όχημα!

Πώς ετοιμάζουμε το επόμενό σου όχημα!

Για την OpenCars, κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Γι’ αυτό κάθε όχημά μας λαμβάνει την προσοχή που του αξίζει, ώστε να αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για εσένα, χωρίς καμία απογοήτευση! Μόλις επιλέξεις ένα από τα οχήματά μας, σε διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να το παραλάβεις σε άριστη κατάσταση και πλήρως έτοιμο!

 

Στην OpenCars κατανοούμε ότι το εσωτερικό ενός οχήματος μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει ακάρεα σκόνης, μικρόβια και βακτήρια. Με απόλυτη προτεραιότητα την υγιεινή και την ασφάλειά, πραγματοποιούμε πλήρη βιολογικό καθαρισμό με πιστοποίηση, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων υγιεινής. Έτσι, μπορείς να γνωρίζεις όλες τις λεπτομέρειες της διαδικασίας και των προϊόντων που χρησιμοποιήθηκαν. Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά! 

Πραγματοποιείται βιολογικός καθαρισμός της καμπίνας, καλύπτοντας όχι μόνο τα υφασμάτινα ή δερμάτινα καθίσματα, αλλά και τις μοκέτες, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά κατάλληλα καθαριστικά. Ακολουθεί πάντα εξωτερικό πλύσιμο του οχήματος και των ζαντών με το χέρι, ενώ ο καθαρισμός ολοκληρώνεται με γυάλισμα.

Επιπλέον, πραγματοποιείται απολύμανση στο σύστημα κλιματισμού καθώς και στους αεραγωγούς της καμπίνας, κάτι που είναι απαραίτητο για την εξουδετέρωση ιών και μικροβίων, όπως ο COVID-19. Μετά τον βιολογικό καθαρισμό, τοποθετούνται προστατευτικές μεμβράνες στα καθίσματα, το τιμόνι και τον λεβιέ ταχυτήτων, τηρώντας όλα τα μέτρα προφύλαξης κατά του COVID-19.

Επίσης για τη δική σου διευκόλυνση, αν το επιθυμείς, μπορούμε να αναβαθμίσουμε το νέο σου όχημα με επιπλέον εξοπλισμό και αξεσουάρ με τιμές έως και -30% από εκείνες της αγοράς.

Τέλος, πριν την παράδοση, πραγματοποιείται ξανά τεχνική επιθεώρηση του οχήματος, καθώς ορισμένες ατέλειες μπορεί να εμφανιστούν μόνο μετά το πλύσιμο. Το εξειδικευμένο τεχνικό μας προσωπικό θα κάνει το παν για να σε διαβεβαιώσει ότι όλα είναι στην τέλεια κατάσταση!

Παράλληλα, σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, ζητάμε από ανεξάρτητο φορέα να επιθεωρήσει τα οχήματά μας, πλέον των δικών μας ελέγχων. Θέλουμε να είμαστε διπλά σίγουροι για το τι πουλάμε στους πελάτες μας.  Οι αναφορές επιθεώρησης βρίσκονται στο website μας στις σελίδες οχημάτων μαζί με το Ιστορικό του κάθε οχήματος!

Προσθήκη σχολίου

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Μη χάνεις τα νέα μας!

Νέες αφίξεις οχημάτων, χρήσιμες συμβουλές και νέα κατευθείαν στο mailbox σου!

Πρόσφατα Άρθρα

Εμπορευόμαστε οχήματα νεαρής ηλικίας με απόλυτη διαφάνεια και στόχο την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Γι' αυτό προσφέρουμε έγγραφη εγγύηση για τα μηχανολογικά μέρη, εγγύηση για τα πραγματικά χιλιόμετρα, και καλύπτουμε τα έξοδα μεταβίβασης!

Other OpenCars websites:

© 2024 made with ♥ by FLEX GROUP CAR SALES S.A.